Lovitură înainte de Crăciun pentru iubita lui Sorin Oprescu. Adriana Elena Nica – evacuată din vila pe care o deținea alături de fostul edil

Fostul manager al Spitalului Universitar de Urgență, Adriana Elena Nica – iubita lui Sorin Oprescu – a fost evacuată din vila pe care cei doi o dețineau pe strada Herăstrău nr. 42, în urma unei decizii civile executorii a Judecătoriei Sectorului 1. Măsura a fost luată după ce concubina fostului edil fugar al Capitalei a pierdut contestația în anulare cu privire la decizia de condamnare a lui Sorin Oprescu, asupra căruia operează confiscarea extinsă.

Odată cu decizia definitivă de condamnare din data de 13 mai 2022, în afară de pedeapsa de 10 ani și 8 luni de închisoare, lui Sorin Oprescu i s-a instituit și măsura confiscării extinse asupra bunurilor imobile considerate a fi dobândite prin infracțiuni. Cum fostul edil al Capitalei avea, printre altele, și o vilă în una dintre cele mai luxoase zone a Bucureștiului, pe strada Herăstrău, alături de Adriana Elena Nica, acesta din urmă s-a văzut nevoită să evacueze imobilul.

Judecătoria Sectorului 1 a dispus evacuarea iubitei lui Sorin Oprescu, pe data de 21 decembrie 2022, la cererea ANAF.

Iată soluția judecătorilor:

 

  • „Respinge excepția lipsei calității de reprezentant a ANAF ca neîntemeiată.
  • Respinge excepția inadmisibilității cererii ca neîntemeiată.
  • Respinge excepția lipsei calității procesuale active ca neîntemeiată.
  • Admite cererea. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul ocupat fără drept situat în Bucureşti sector 1 str. Herăstrău nr. 42.
  • Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 21.12.2022”, se arată în minuta soluției Judecătoriei Sectorului 1.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*