Înțelegerile de tip mafiot din biroul lui Daniel Tudorache. Afacerist: „Am fost prezentat domnului primar, i s-a spus că mă voi ocupa și voi achita”

Afaceristul Bogdan Șovar – patronul firmei Tiger Security – a relatat miercuri, 8 martie, cum a plătit bani unui apropiat al lui Daniel Tudorache pentru a fi „dus de mână” în biroul fostului edil al Sectorului 1 și cum a fost prezentat ca fiind „de încredere”, înainte de obținerea unui contract de pază. Ion Niță – condamnat la aproape 8 ani în dosarul mitelor lui Sorin Oprescu – a fost cel care i-a spus primarului că Bogdan Șovar „se va ocupa și va achita”.

Daniel Tudorache este acuzat în acest dosar de complicitate la trafic de influență prin aceea că l-ar fi ajutat pe Bogdan Șovar, patronul Tiger Security, să obțină un contract legat de paza unor școli, afaceristul fiindu-i prezentat de Ion Niță, un apropiat al fostului edil și al soției acestuia, Adina Tudorache.

Tudorache mai este acuzat în acest dosar și de spălare de bani, pentru faptul că în perioada 2008-2018 – când a ocupat numai funcții publice – a beneficiat de sume de bani disproporționat de mari în comparație cu veniturile.

Afaceristul Bogdan Șovar a relatat la termenul de miercuri, în fața Înaltei Curți, cum decurgeau întâlnirile de tip mafiot în biroul lui Daniel Tudorache de la Primăria Sectorului 1.

Mai întâi, iată cum spune legea că este sancționată infracţiunea la care Daniel Tudorache este acuzat de procurorii DNA că ar fi fost complice:

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*