Fugarul Beny Steinmetz cere revizuirea condamnării din Dosarul „Ferma Băneasa”.

Israelianul Benyamin Steimetz – unul dintre cei 4 inculpați care acum se sustrag executării pedepselor din Dosarul „Ferma Băneasa” – cere revizuirea deciziei de condamnare pe motiv că decizia Înaltei Curți s-ar bate cap în cap cu alte două hotărâri civile, pronunțate de instanțele ierarhic inferioare din Brașov.

Pe scurt, israelianul se plânge că în acest moment ar exista mai multe decizii cu putere de lucru judecat: unele civile, pronunțate de judecătorii, care au consfințit dreptul așa-zisului print Paul Al României de a revendica Pădurea Snagov și terenurile fostei Ferme Regale Băneasa și una a Înaltei Curți care desființează acest drept.

Benyamin Steinmetz a fost condamnat în decembrie 2020 la 5 ani de pușcărie în Dosarul „Ferma Băneasa”, iar de atunci e de negăsit.

De asemenea, așa-zisul prinț Paul Philippe Al României (3 ani și 4 luni cu executare) a luat drumul exilului, Tal Silberstein (5 ani cu executare) a fugit și el, iar Nela Ignatenko (5 ani cu executare), soția magicianului Albert Ignatenko, s-a „evaporat”.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*