Fost șef al DIPI povestește pe blog despre beneficiile substanței halucinogene

Gelu Oltean, fost șef al Direcției de Informații și Protecție Internă (DIPI), va fi judecat pe fond alături de Vanessa Youness pentru trafic de droguri de mare risc în Dosarul Ayahuasca, după ce judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Dâmbovița a validat legalitatea rechizitoriului DIICOT. Între timp, Gelu Oltean scrie pe blogul personal despre „Etica în Ayahuasca”.

Tribunalul Dâmbovița a declarat încheiată etapa de cameră preliminară în dosarul în care Gelu Oltean și Vanessa Youness au fost trimiși în judecată în legătură cu ședințele de la Clinica Youness, unde auto-intitulata „doctoriță” ținea ședințe de șamanism și administra, contra cost, băutura pe care triburile din Amazon o numesc „Ayahuasca”, iar procurorii DIICOT îi zic „drog de mare risc, pe bază de Dimetiltriptamină”.

În treacăt fie spus, substanța e interzisă de lege și e pe aceeași listă cu marijuana, canabisul și cocaina. Asta face din Gelu Oltean un exemplu pentru ceilalți inculpați pentru trafic de droguri, cărora nu le-a venit încă ideea de a face reclamă la „marfă” și după trimiterea în judecată.

Iată-l pe Gelu Oltean pe holurile Curții de Apel București, la ultimul termen de judecată din dosarul de trafic de influență al Vanessei Youness, cea care l-a „tratat” cu Ayahuasca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*