Daunele morale de 150.000 de euro pentru moartea cumplită a unui băiat de 17 ani, declarate „nejustificat de mari”

Curtea de Apel Oradea a pronunțat sentința finală în cazul unui accident mortal provocat în anul 2019 de un șofer care a condus băut și drogat. În urma accidentului, un adolescent de 17 ani a murit, corpul său fiind secționat de un parapet intrat prin parbriz.

Un tânăr de 23 de ani din localitatea Cărăsău, județul Bihor a fost condamnat definitiv la doi ani și patru luni de închisoare cu executare pentru un accident mortal provocat în februarie 2019, pe drumul care leagă localitățile Cărăsău și Petid, din județul Bihor. În urma accidentului, un tânăr de 17 ani a murit.

Potrivit rechizitoriului și sentinței, tânărul aflat la volan a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe drum și a intrat într-un parapet care a sfârtecat pur și simplu corpul victimei.

„La data de 19.02.2019 în jurul orelor 14:30 inculpatul a condus autoturismul marca Volkswagen, pe DC 97, direcția Cărăsău către Petid, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu parapetul metalic situat pe partea stângă a direcției de mers. Parapetul a secționat autoturismul în partea din mijloc, a pătruns în habitaclul autoturismului, secționând și corpul numitului …. în vârstă de 17 ani, pasager pe scaunul din dreapta față, după care a ieșit prin haion, iar autoturismul și-a continuat deplasarea cu parapetul în interior pe o distanță de 27,6 metri”, este descris accidentul, în rechizitoriu.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*