Cum a ajuns un bărbat care își căuta nevastă pe TikTok că fie tâlhărit de o sumă mare de bani. Planul pus al punct de doi concubini

Un bărbat din Cluj care își căuta nevastă pe TikTok a fost tâlhărit de o sumă mare de bani. O femeie a văzut filmulețul cu bani și a puis la cle un plan împreună cu concubinul ei.

După ce au văzut videoclipul de pe TikTok, femeia (Raluca Ț.) l-a contactat pe bărbat pe Facebook și a început să converseze cu acesta, urmând ca cei doi să se întâlnească în municiăpiul Aiud. S-au întâlnit, iar, după ce au băut o cafea, bărbatul i-a cumpărat femeii un inel. Ulterior, au mers într-un parc din oraș, unde, bărbatul a fost tâlhărit.

”După ce s-au întâlnit, persoana vătămată și inculpata s-au deplasat la o cafenea și ulterior, la o bijuterie, de unde persoana vătămată i-a cumpărat un inel, astfel că a observat faptul că aceasta avea asupra ei o sumă mare de bani. În tot acest timp, inculpatul D.L. (concubinul femeii – Daniel L. – n.r.)) îi urmărea şi coresponda prin mesaje cu inculpata R.Ț.

În continuare, femeia i-a propus persoanei vătămate să se deplaseze în parcul din Aiud, unde s-au așezat pe o bancă și au început să povestească. Inculpata i-a solicitat persoanei vătămate să-i dea jumătate din banii pe care îi avea asupra lui, lucru cu care bărbatul nu a fost de acord.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*