Anunțul Curții de Apel București în privința dosarului „Hidroelectrica”, care îi vizează pe Elena Udrea și pe Dan Andronic

În Dosarul Hidroelectrica, Elena Udrea (fostă șefă a Ministerului Turismului) este acuzată de trafic de influență și spălare de bani, iar Dan Andronic (patronul EVZ) de mărturie mincinoasă, în legatură cu șpăgile date de afaceristul Bogdan Buzăianu în scopul de a scăpa de atacurile PDL.

Curtea de Apel București a anunțat în după-amiaza zilei de marți, 14 februarie, că amână pronunțarea pe fond în dosarul Hidroelectrica pentru data de 14 martie 2023.

La ultimul ternen al procesului, Elena Udrea a declarat:

„Din păcate, tot ce mi s-a întâmplat atât la urmărirea penală, cât și pe rolul instanțelor mă face să n-am încredere în Justiție. Justiția funcționează doar atunci când vine vorba de Udrea. Doar atunci când e vorba de mine nu se aplică deciziile CCR. Stau în pușcărie pentru că s-a aplicat greșit o decizie a CJUE. (…) Referitor la pagubă, nu numai că nu este vorba despre o fraudă cu fonduri europene sau din România. Este prejudiciat cel mult buzunarul lui Buzăianu! În cauza pentru care stau în pușcărie am fost obligată să restitui niște bani martorului-denunțător, nu statului român. Eu solicit constatarea intervenției prescripției pentru că, da, vreau să mi se aplice și mie o decizie a CCR în țara asta! Au trecut 12 ani de la presupusa faptă”, a spus Elena Udrea.

CONTINUAREA ACI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*