Primar amenințat în mediul onlie! ”Te tai primare dacă mai ieși din primărie, fac bucăți din tine, daca mai ieşi primar”

”Te tai primare dacă mai ieși din primărie, fac bucăți din tine, daca mai ieşi primar” și ”va curge sânge” sunt doar două dintre amenințările primite în mediul online de un primar din Alba în noaptea de dinainte de ziua alegerilor locale din septembrie 2020.

Victima este primarul comunei Roșia Montană, Eugen Furdui, iar agresorii sunt doi locuitori supărați pe acesta, care s-au ”înarmat” cu un pistol de jucărie. Videoclipul postat pe Facebook a fost văzut de sute de persoane. Primarul a decis a doua zi să depună plângere la poliție. Cei doi bărbați (Călin Pintea și Cornel Pintea) au fost acuzați de amenințare, dosarul rezultat fiind trimis în instanță pentru judecată.

În rechizitoriul Parchetului se susține că cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice și au postat pe reţeaua de socializare Facebook mai multe ameninţări cu moartea la adresa primarului în funcție, candidat pentru un nou mandat.

„Te tai primare dacă mai ieși din primărie, fac bucăți din tine, daca mai ieşi primar, (…) cu copiii lui te tăiem bucăţi și te împușcăm, dă-ți demisia f.. de primar, esti şmecher, iți dau glonţ, f…!. Ulterior apare un pistol in mâna stânga a inculpatului (…), care afirmă ceva de genul „va curge sânge”, după care tot cu pistolul în mână spune „cu ăsta vorbeşti”, făcând referire la pistol.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*